:)

 

Veckoplanering

Tisdag: Jobb 8.00-13.30 / Jobb 15.30-22.00
 
Onsdag: Jobb 8.00-13.30 / Jobb 15.30-22.00
 
Torsdag: Jobb 9.00 - 14.30 / Frisörtid 15.20 / Usekmöte 18 / Stall
 
Fredag: Jobb 9.30-15.00 / 17.00-21.00
 
Lördag: Stall (skritta ut om vädret håller) / Städa /
 
Söndag: Stalljobb hela dagen, stall på kvällen
 

Planerade inköp

Måste tydliggöra att dessa köp sker en grej i taget. Kommer aaaaldrig ha råd annars haha. Tänkte skriva allt den ordningen som det prioriteras:
Alltså dessa ridbyxor eller något liknande ligger högst på prioriteringslistan. Märket behöver inte vara pikeur men gärna något kvalitetsmärke som passar mina kropp bra och har någon slags greppfunktion. När lönen ramlar in så åker jag direkt till Glada, kan bli en dyr historia haha.
 
En softshelljacka från kingsland (helst) är prio numero dos. Tycker faktiskt att den är otroligt snygg men det är av funktionsskäl jag väljer just denna, då höstens väder antaligen kommer bli både stormigt och blött. Så denna tar jag gärna på mig när jag rider!
En ny hjääälm. Alltså jag älskar min Charles Owen och kommer inte slänga den fram tills dagen den går itu, men den är så otroligt varm?! Särskilt på sommaren. Därför hade jag helst velat ha en GPA men den prislappen är inget för mig så det får bli en Samshield istället. Tänker mig antagligen denna med swarovzki eller en med bling i mitten. Dock föredrar jag en enkel hjälm, går hellre bananas när det gäller schabrak och sånt :P (lät supertöntigt but it's trueeee)
 
Nya stövlar säger jag med både glädje och sorg. Mina Bocaj säljer jag nu då de är lite för korta för mig, pga skitlånga ben :-( Men vi blickar framåt mot bättre ting, som dessa stövlar. Tänker sparasparaspara tills jag har råd, det är iallafall planen... Annars blir det ett par Dyón shortshaps haha. Det är en dyr historia det här :(((
 
Självklart är det inte bara jag som ska få massa bra. Har även planerat en del småsaker till Bisse, men ett träns är planen också. Antingen detta eller Get Set Revolution. Är lite mer inställd på Get Set faktiskt? Måste avstå tills vi haft ut sadelprovare dock för chansen finns att det blir ett byte av färg på lädret och tänker inte köpa träns för 2,5k innan det haha!
Sist men inte minst - en kavaj! Om jag någonsin kommer ut och tävlar kan det vara ganska bra att ha en kavaj ;) Har börjat kikat runt lite på vad jag kan tänka mig att ha för något, men satan så dyrt det är med kavajer?? Hmmm, får helt enkelt se vad det blir. Har kikat lite extra på Kingslands och Spooks, gillar de faktiskt!